Aanbod

Cycling

Cycling is een workshop voor tieners over de vrouwelijke cyclus.

Met reeds wat kennis in de rugzak en al dan niet ervaring in het hebben van de maandstonden gaan we samen op pad doorheen het vrouwelijk landschap. Het is een bijzondere tocht die ons in contact brengt met ons innerlijk ritme, die zo eigen is aan het vrouw-zijn.

 

Met gebruik van mooi didactisch materiaal wordt de anatomie en fysiologie uitgelegd... Hoe zitten wij in elkaar? Hoe zit de cyclus in elkaar? Maar ook: hoe verloopt mijn cyclus en hoe ervaar ik ze? Hoe kan ik mezelf ondersteunen? Wat heb ik nodig?

 

Naast het onderdompelen in de cyclus, gaan we ook creatief aan de slag: om wat ruimte te geven in ons hoofd, om "te zakken", om te verbinden, om op een andere manier te kijken naar het cyclus-verhaal, om contact te maken met de eigen creatieve flow, om ons vrouw-zijn te vieren,...

 

Gedurende de dag creëren we onze eigen vrouwencirkel waar we in vertrouwen verhalen kunnen delen. Ook de thema's intimiteit, grenzen stellen, anticonceptie krijgen ruimte om aan bod te komen. Hoe uitvoerig bovengenoemde thema's besproken worden, hangt ook af van de samenstelling van de groep (leeftijd, maturiteit,...).

 

Cycling... Net zoals je leert fietsen (met of zonder zijwieltjes en vooral veel oefenen), zo vraagt het ook tijd om je eigen veranderend lichaam te leren kennen, de cadans van je eigen cyclus te ontdekken, leren je eigen grenzen aan te voelen.

Met "Cycling" proberen we een stevige basis te geven, een bouwsteentje voor een goed fundament, een goede grond om verder te oefenen met het "fietsen".

 

"Cycling" is een dag-workshop.

We werken met potluck: iedereen neemt iets mee om te eten en we delen wat er is.

 

 

Info en aanmelden

Wil je de Cycling workshop bij je thuis, op school, in een vereniging,...?  Stuur mij een mailtje:-).

 

De workshop kan aangepast worden naargelang de noden van de groep voor wie de workshop wordt aangevraagd.

Contact opnemen
Aankomende data

Er zijn op dit moment geen nieuwe data ingepland.

Bekijk volledige agenda
Bekijk mijn aanbod
Contact opnemen
Bel me, schrijf me, laat me maar iets weten.
info@praktijkrozerood.be
+32 474 40 38 12
/praktijkrozerood
@praktijkrozerood
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte. Schrijf je hier in, dan stuur ik je af en toe een mailtje.
Met de aanmelding geef je toestemming om het e-mailadres op te slaan voor promotiedoeleinden van Praktijk Rozerood. Meer info: zie 'Legal'.
© Praktijk Rozerood, 2022
0872.929.130
Webdesign door PixelTales
cross