Aanbod

Workshop voor jongens

Thomas Bilaey verzorgt met veel enthousiasme en warmte de workshops voor jongens. Met de voeten stevig op de grond en met een holistische blik gaat hij met de jongeren op pad. Zorgzaam en met een gevoel voor humor navigeert hij samen met hen doorheen het nieuwe landschap van de puberteit: wat gebeurt er nu in mijn lichaam, welke impact heeft dit op mij, wat doen de hormonen,... ? In een cirkel van respect en vertrouwen gaat hij aan de slag met al hun vragen. Ook het ontstaan van nieuw leven (en dus hun eigen prille begin:-) komt aan bod.

 

Thomas biedt de workshop "Expeditie XY" aan, voor jongens van 10 tot 12 jaar. Meer info vind je op https://expeditie-xy.be/

Hij geeft ook workshops op maat, aangepast aan de wensen en de noden die er zijn, zowel voor jongere kinderen als tieners.

De workshops kunnen op school gegeven worden, in thuisverband, voor een vereniging,...

 

Wat bezielt Thomas?

Thomas Bilaey is een toegewijde vader en coach die een passie heeft voor het begeleiden van mensen, met name jongeren, op hun reis naar zelfontdekking en verbondenheid met zichzelf en de natuurlijke wereld rondom hen.

Thomas gelooft in de natuur als leermeester en hij gebruikt lichaamswerk om jongeren te helpen in het vinden en begrijpen van hun innerlijke kracht.

Als vader van tieners Gust en Suzan heeft hij altijd het belang ervaren van het creëren van een sterke band met zijn kinderen. Deze waarde heeft hem geïnspireerd om anderen te ondersteunen in hun zoektocht hierin.

Thomas volgde de 4 jarige opleiding "Connected Living Connected leading" bij Agape en de opleiding "Animator van Expeditie XY".

 

 

 

Info en aanmelden

Wens je graag een workshop voor jongens op school of bij je thuis?

Bel ons, schrijf ons, laat ons maar iets weten...

Marieke

0474/ 40 38 12

info@praktijkrozerood.be

Thomas

0476/ 72 59 57

thomas.bilaey@gmail.com

 

Contact opnemen
Aankomende data

Op dit moment werken we voor de jongensworkshops op vraag.

Dus... stel maar jouw vraag en we pluizen het samen met jou verder uit.

Bekijk volledige agenda
Bekijk mijn aanbod
Contact opnemen
Bel me, schrijf me, laat me maar iets weten.
info@praktijkrozerood.be
+32 474 40 38 12
/praktijkrozerood
@praktijkrozerood
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte. Schrijf je hier in, dan stuur ik je af en toe een mailtje.
Met de aanmelding geef je toestemming om het e-mailadres op te slaan voor promotiedoeleinden van Praktijk Rozerood. Meer info: zie 'Legal'.
© Praktijk Rozerood, 2022
0872.929.130
Webdesign door PixelTales
cross