Nieuws · 8 december 2023

Nieuwe data workshops winter en voorjaar en zomer 2024

Zin in lekker cocoonen, pantoffels aan, dekentje rondom jou, samen met jouw dochter of kleindochter, nichtje,... rond de baarmoeder? Een warme kop thee in de hand, het cyclusverhaal, stilstaan bij die eerste maandstonden (menarche) die er misschien al zijn of binnenkort zullen komen én het vieren daarvan, een frisse neus halen in een gezellige winterse Vinderhoutse tuin? Schaapjes die blaten, een knetterend vuurtje buiten,.... Welkom op de Celebration Day van zondag 4 februari (vrouwencirkel zaterdagavond 3 februari) in Vinderhoute, vlakbij Gent!

🌙

En wanneer het nog volop winter is, maar de aankomende lente zich toch al wil laten voelen door de eerste sneeuwklokjes en krokussen die piepen uit de grond, staat er een Cyclusshow op de planning: op 3 maart in Drongen.

🌙

Van 29 juni tem 1 juli staat ons (Meisje-Vrouw-en-)Maandriedaagse op de planning. Voor meisjes van 9-12 jaar, in het gezelschap van hun mama of oma, tante, meter. Drie volle dagen over de cyclus, de natuur rondom ons en hoe zij ons kan ondersteunen, yoga, kruiden, het vieren van de menarche, mooie momenten van verbinding en symboliek,... Een echte "Rite de Passage" om niet te missen!

🌙

Ons Cycling Tienerweekend gaat door op zaterdag 6 en zondag 7 juli! Ook hier staat de vrouwelijke cyclus en onze (vrouwen)kracht centraal. Yoga, dans, de natuur, verhaal-en deelmomenten, Rots en Water , kruiden en aromatherapie, knutselen, cocoonen rond het midzomervuur, de Maantent,... zijn ingrediënten die het weekend compleet maken.

🌙

Meer info bij Aanbod! Welkom❤️!

Contact opnemen
Bel me, schrijf me, laat me maar iets weten.
info@praktijkrozerood.be
+32 474 40 38 12
/praktijkrozerood
@praktijkrozerood
Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte. Schrijf je hier in, dan stuur ik je af en toe een mailtje.
Met de aanmelding geef je toestemming om het e-mailadres op te slaan voor promotiedoeleinden van Praktijk Rozerood. Meer info: zie 'Legal'.
© Praktijk Rozerood, 2022
0872.929.130
Webdesign door PixelTales
cross